Geodoorn event postponed with a year.

Our friends of the Geodoorn organising committee have made the (right) decision to postpone the event with a year.

Below you can find the official announcement.

 

Met veel pijn in ons hart moeten wij meedelen dat Geodoorn 2020 is uitgesteld naar 2021.

In deze bizarre tijd waarin de corona pandemie ieders wereld op zijn kop zet, gaan onze gedachten uit naar de slachtoffers van het COVID-19 virus en hun dierbaren. Wij betuigen onze solidariteit met degenen die er alles aan doen om deze ziekte te bestrijden.

Op dit moment is het door alle maatregelen die we in Nederland hebben getroffen om verspreiding van dit virus zoveel mogelijk in te perken, voor ons, de organisatie van Geodoorn 2020, niet mogelijk om besprekingen te houden met partners, locaties te bezoeken en de laatste, cruciale voorbereidingen te treffen. Daarnaast zijn de ontwikkelingen van het COVID-19 virus helaas niet te voorspellen. Daarom hebben wij in goed overleg met de lokale autoriteiten, Avonturenpark Hellendoorn en Groundspeak besloten om het event uit te stellen naar 18, 19 en 20 juni 2021.

Wij kunnen niet garanderen dat Geodoorn 2020 door zou kunnen gaan zoals wij het voor ogen hebben. Dit is voor jullie, maar ook voor ons als organisatie een enorme teleurstelling. Vele maanden lang is er keihard gewerkt om jullie een geweldig evenement te bezorgen, maar de gezondheid van alle betrokkenen: onze bezoekers, vrijwilligers en organisatie staat boven alles.

Tickets die op dit moment al gekocht zijn, blijven geldig voor Geodoorn 2021. Als je al tickets had gekocht, hoef je voor Geodoorn 2021 dus geen nieuwe tickets te bestellen. Ondanks dat Avonturenpark Hellendoorn voor 2021 de financiële bijdrage heeft verhoogd, hebben wij, de organisatie, besloten om de ticketprijzen toch gelijk te houden aan die van Geodoorn 2020.
Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn rondom het uitstellen van Geodoorn 2020, maar gaan er vanuit dat jullie onze keuze begrijpen.

Zodra we door versoepeling van de richtlijnen rondom de COVID-19 crisis weer aan het werk kunnen, gaan wij met evenveel plezier als altijd en vol goede moed verder met de voorbereidingen om Geodoorn 2021 een uniek evenement te maken.

Wij kijken er naar uit om jullie in het weekend van 19 juni 2021 te verwelkomen in en rondom Avonturenpark Hellendoorn.

Organisatie Geodoorn 2020/2021
http://coord.info/GC819A8
www.geodoorn.nl

Leave a Reply

Close Menu
en_USEnglish
nl_BEDutch en_USEnglish